kunstenaar Guy Peellaert en rockschrijver Nik Cohn - Rock Dream

Schrijver:
Titel: Rock Dreams
Taal: Engels
Uitgever: De Harmonie, Amsterdam orig. 1e druk 1973
Bijzonderheden: paperback geen pp-nummering in goede staat, lichte kleine vouw voorkant onder, fant. afb in kleur, 30/23cm
Prijs: € 14,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De originele 1e druk uit 1973 zonder isbn nummer !
Dit boek van kunstenaar Guy Peellaert en rockschrijver Nik Cohn verscheen voor het eerst in 1973. Het is nu opnieuw uitgegeven door Taschen en nog altijd even interessant. In paginagrote surrealistische illustraties met puntige teksten (in Engels, Frans en Duits) worden de voornaamste popsterren uit de periode circa 1950-1970 in beeld gebracht. Met Buddy Holly, Elvis Presley, Ray Charles, Chuck Berry, The Rolling Stones, The Beatles, The Who, Bob Dylan, Jimi Hendrix, Tina Turner, The Beach Boys, Alice Cooper, Jim Morrison, Diana Ross, Janis Joplin, en vele andere grootheden. Een unieke geschiedschrijving van de popmuziek, waarbij de artiesten in een passende achtergrond zijn gezet, zoals the Drifters 'under the boardwalk', Otis Redding 'sitting on the dock of the bay', the Beach Boys op het strand en Jim Morrison in bad). Een prachtige, bijzondere uitgave. Paperback; formaat 25 x 34 cm.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

kunstenaar Guy Peellaert en rockschrijver Nik Cohn - Rock Dreams

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.