Duby, Georges & Perrot, Michelle - Geschiedenis van vrouw. Deel

Schrijver:
Titel: Geschiedenis van vrouw. Deel 3: Van renaissance tot de moderne tijd.
ISBN: 9789051571264
Taal: Nederlands
Uitgever: Agon bv, Amsterdam
Bijzonderheden: 1992, Gebonden met stofomslag, 481 pp. Met een nawoord van Rudolf Dekker. O.r.v. Arlette Farge & Natalie Zemon Davis.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het lot van vrouwen in de zestiende tot de achttiende eeuw. o.a. het dagelijks leven van vrouwen, van arbeidster tot koningin die ongeacht hun status met de beperkingen van hun sekse worden geconfronteerd.
De beeldvorming van de vrouw in het filosofisch en medisch denken. En vrouwen die op allerlei wijzen uit het maatschappelijk keurslijf trachten los te breken en daardoor soms in de marge van de gemeenschap terechtkomen: prostituees, heksen, oproerkraaisters.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.