Kavafis, K.P./ Kooij, Peter/ Warren, Hans - Dagen. Gedichten. L

Schrijver:
Titel: Dagen. Gedichten. Linoleumsneden Peter Kooij (PLUS Kavafis-cadeautje)
Taal: Nederlands
Uitgever: Peter Kooij, 2008
Bijzonderheden: Zeer zeldzame Kavafis-uitgave (ontbreekt zelfs in collectie Koninklijke Bibliotheek). Als nieuw
Prijs: € 129,50
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
Bundeltje met gedichten van Kavafis in de vertaling van Hans Warren en Mario Molegraaf, geïllustreerd met liefst zeven lino's van de bekende graficus Peter Kooij (geb. 1957). Oplage: 'deze uitgave zal bestaan uit maximaal 25 exemplaren'. Aangeboden wordt nummer 9 met opdracht en gesigneerd door Peter Kooij. De foto van Kavafis (gemaakt te Athene in 1932 door Kyriakos Pagonis) is alleen ter illustratie en hoort niet bij het geheel.

Toegevoegd: twee authentieke eerste dag enveloppen, officiële uitgave Griekse post 11 juli 1983, 8 grote Griekse persoonlijkheden, waaronder K.P. Kavafis.
Verder lezen

De Hillenaar uit Wassenaar

Logo De Hillenaar

BIJ DE FOTO - Zeer zeldzaam kinderboek uit 1852 met prachtige, met de hand ingekleurde illustraties. 'Bloemenkrans voor de jeugd gevlochten' heet dit werk van Johanna Jacoba Heijse (1818-1872), voorvechtster van vrouwenemancipatie. Deze 'Bloemenkrans' was haar eerste (boek)publicatie. Met als happy end Johanna's ontroerende KERSTVERHAAL 'De Kersavond'.// VEEL MEER MOOIE CADEAUS VOOR EEN ANDER OF VOOR U ZELF - Bekijk het hele aanbod van 'De Hillenaar'.//

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kavafis, K.P./ Kooij, Peter/ Warren, Hans - Dagen. Gedichten. Linoleumsneden Peter Kooij (PLUS Kavafis-cadeautje) Kavafis, K.P./ Kooij, Peter/ Warren, Hans - Dagen. Gedichten. Linoleumsneden Peter Kooij (PLUS Kavafis-cadeautje) Kavafis, K.P./ Kooij, Peter/ Warren, Hans - Dagen. Gedichten. Linoleumsneden Peter Kooij (PLUS Kavafis-cadeautje)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Hillenaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Hillenaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Hillenaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Hillenaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Hillenaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.