Steuernagel, U. en Janssen, Ulrich - Kinderuniversiteit tweede

Schrijver:
Titel: Kinderuniversiteit tweede semester / antwoord op de moeilijkste vragen van de wereld
ISBN: 9789077445044
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum
Bijzonderheden: Gebonden boek / mooi -als nieuw- exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 2,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Waarom groeien planten? Waarom dromen wij? Waarom kunnen we horen? Deze en nog vijf andere vragen stelden kinderen aan professoren van de universiteit in Tubingen. In uitgebreide lezingen gaven zij op het niveau van de kinderen antwoord. In dit prachtig verzorgde boek staan deze antwoorden in verhaalvorm beschreven. Het taalgebruik is niet altijd even gemakkelijk, maar de wijze waarop er eenvoudige en begrijpelijke voorbeelden uit de eigen leefomgeving van de doelgroep (11-14 jaar) bij worden gehaald, maakt de inhoud niet alleen begrijpelijk, maar ook zeer lezenswaardig. Het feit dat slechts acht vragen worden beantwoord, is tevens de kracht van dit boek: men neemt het kind heel serieus en men gaat diep op de materie in. De verhalen worden vergezeld van gekleurde kaders met extra informatie en prachtig gedetailleerde tekeningen in kleur. Het originele boek is geschikt voor kinderen vanaf ca. 11 jaar. Naar aanleiding van het eerste boek "Kinderuniversiteit: antwoord op de moeilijkste vragen"* is in Duitsland een echte Kinderuniversiteit-beweging ontstaan; kinderen volgen er lezingen in universiteiten.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.