Wielemaker, Kees - Winter in Foudgum

Schrijver:
Titel: Winter in Foudgum
ISBN: 9789020426700
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen
Bijzonderheden: 1985, 143 pp paperback (in goede staat!, naam voorin) Staat van het boek: 7.5
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Kees Wielemaker - Winter in Foudgum
(Veen)
ISBN 9020426702
uitgave uit 1985
143 pp paperback
(in goede staat!, naam voorin)
Staat van het boek: 7.5

'Winter in Foudgum' bevat een achttal verhalen, waarvan er twee als brieven zijn geschreven. Er wordt veel gereisd in deze verhalen, maar nergens wordt de informatie over landen en volkeren los van de psychologische ontwikkeling van de ik-figuur gepresenteerd. Centraal in dit boek staat de erotiek, zij het op een uiterst vanzelfsprekende en natuurlijke wijze, zonder ooit onthutsend expliciet te worden. Wielemakers stijl is koel en observerend, maar ook poetisch en evocatief. Hij schrijft trefzeker en met humor. Enerzijds schaart hij zich in de rijen der 'rasvertellers', anderzijds beoefent hij een psychologisch realisme. Onder het pseudoniem Julien Pirana debuteerde hij in 1978 met 'Voor de helft een schedel', waarvoor hij de literatuurprijs van de provincie Zeeland kreeg, zoals de flaptekst vermeldt (in werkelijkheid was dit de aanmoedigingsprijs voor jong Zeeuws talent). Wielemaker werd in 1938 geboren.

Prijs €3,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wielemaker, Kees - Winter in Foudgum Wielemaker, Kees - Winter in Foudgum Wielemaker, Kees - Winter in Foudgum

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.