Diessen, J.R. (E.a.) - Soerabaja 1900-1950. Havens, Marine, Sta

Schrijver:
Titel: Soerabaja 1900-1950. Havens, Marine, Stadsbeeld. Port, Navy, Townscape.
Taal: Meertalig
Uitgever: Asia Maior. Nederlands/Engelse editie.
Bijzonderheden: 2004, 192 pagina's, gebonden, zw/w. en kleurenfoto's, kaarten, naam op schutblad, mooi exemplaar.
Prijs: € 110,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In de veelgeprezen Indische-stedenserie (veel foto's, met uitgebreide toelichting en inleiding) van uitgeverij Asia Maior verscheen in 1994 een deel over Soerabaja, de tweede stad van het koloniale Indië, dat drie keer werd herdrukt. Dit boek vormt een zelfstandig vervolg hierop. Na een met oude kaarten geillustreerde inleiding over de groei van de stad sinds de VOC-tijd volgen aparte hoofdstukken over de havens en de marinebasis (70 blz.), waarna in 90 blz. een reis door de stad wordt gemaakt aan de hand van voortreffelijk afgedrukte foto's uit de jaren 1900-1950. Alle onderdelen van het boek zijn kort ingeleid en de honderden foto's zijn voorzien van deskundige toelichting, die blijk geven van uitgebreid onderzoek vooraf. Het resultaat is een historisch verantwoord, maar evenzeer fraai kijk- en leesboek, dat voor iedereen die Soerabaja van vroeger en nu kent of wil leren kennen een bron van verwondering en herkenning zal vormen.
Verder lezen

Famous Grauss uit Breda

Verzendkosten: in Nederland brievenbusbestelling tot 2 kilo - € 4,35 (Track and Trace), Pakket tot 10 kg. - € 6,95 (Track and Trace). Verzending via PostNL. Is er na 24 uur geen reactie op uw vraag/bestelling, controleer dan A.U.B. uw spam-box.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Diessen, J.R. (E.a.) - Soerabaja 1900-1950. Havens, Marine, Stadsbeeld.  Port, Navy, Townscape.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Famous Grauss

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Famous Grauss
  • Na uw bestelling ontvangen u en Famous Grauss een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Famous Grauss vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Famous Grauss kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.