John Fraser Hart e.a. - The unknown world of the mobile home

Schrijver:
Titel: The unknown world of the mobile home
Taal: Engels
Uitgever: The John Hopkins University Press, 2002
Bijzonderheden: Zeer nette staat, 158 pp., zeldzaam
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

BoeKWie uit Culemborg

BoeKWie is gespecialiseerd in transport, met name treinen en trams. Let op: de vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Deze worden apart berekend. Na betaling van het totale bedrag wordt uw boek zo snel mogelijk verstuurd. Afhalen in Culemborg kan ook. Heel veel leesplezier gewenst en stel gerust een vraag aan BoeKWie!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John Fraser Hart e.a. - The unknown world of the mobile home John Fraser Hart e.a. - The unknown world of the mobile home John Fraser Hart e.a. - The unknown world of the mobile home

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoeKWie

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoeKWie
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoeKWie een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoeKWie vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoeKWie kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.