Bekoff, Marc - Het emotionele leven bij dieren / met een voorwo

Schrijver:
Titel: Het emotionele leven bij dieren / met een voorwoord van Jane Goodall
ISBN: 9789020202137
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed Izgst. 2008, Paperback / softback, Oogt heel licht gebruikt.Licht leesvouw in rug en een kreuk een bovenzijde rug. Miniem ezelsoortje in kaft. izgst. Met vriendelijke groet Carla, Boosk2Flow
Prijs: € 27,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Marc Bekoff
Het emotionele leven van dieren
Met een voorwoord van Jane Goodall

Dieren hebben een rijk emotioneel leven. Dat is de conclusie van dit boek, gebaseerd op jaren van literatuuronderzoek en ervaring van bioloog en emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Colorado, Marc Bekoff. Interessante verhalen over plezier, empathie, verdriet en compassie bij dieren, samen met de meest recente wetenschappelijke bevindingen op dit terrein, geven ons een veelzijdig beeld van het rijke innerlijke leven van dieren. Ze zijn feitelijk een bevestiging van wat veel mensen in hun contact met dieren zelf ervaren.
Emoties van dieren geven ons niet alleen lessen in liefde, empathie en compassie, betoogt Bekoff, maar doen ook een beroep op ons onze relatie met dieren opnieuw te bezien, vooral over hoe we dieren domineren en misbruiken.

Een onthullend en ontroerend boek dat aantoont dat dieren een rijk emotioneel leven hebben.


Marc Bekoff is bioloog en emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Colorado en samen met chimpanseeonderzoekster Jane Goodall de oprichter van Ethologists for the Ethical Treatment of Animals (www.ethologicalethics.org). Hij heeft vele artikelen en verschillende boeken op zijn naam staan. Zijn website is http//literati.net/Bekoff.
Recensie(s)
Dieren hebben een rijk emotioneel leven dat is de conclusie van bioloog en emeritus hoogleraar van de Universiteit van Colorado, Marc Bekoff, gebaseerd op jaren van literatuuronderzoek en ervaring. Naast een heldere populair-wetenschappelijk beeld van gedragsonderzoek bij dieren brengt hij interessante verhalen over hun plezier, empathie, verdriet en compassie. Anekdotes worden zo gekoppeld aan met de meest recente wetenschappelijke bevindingen op dit terrein in een veelzijdig beeld van het rijke innerlijke leven van dieren - een bevestiging van wat veel mensen in hun contact met dieren zelf ervaren. Afsluitend betoogt Bekoff, die eerder al veel over diergedrag schreef, ook samen met primatologe Jane Goodall, dat we ook daarom onze relatie met dieren opnieuw moeten bezien, vooral de manieren waarop we dieren domineren en misbruiken. De interpretatie van gedrag gaat soms ver, maar is doorgaans verantwoord. Voor een brede groep lezers is dit een zeer interessante uitgave.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bekoff, Marc - Het emotionele leven bij dieren / met een voorwoord van Jane Goodall

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.