Boulton, V. - Het poppenhuis aangekleed / druk 1

Schrijver:
Titel: Het poppenhuis aangekleed / druk 1
ISBN: 9789021320915
Taal: Nederlands
Uitgever: Cantecleer, 1e druk 1993
Bijzonderheden: Goed /Zgan. Gebonden hardcover-uitgave 1e druk 1993. Cover heeft wat krassen/krasjes Boek is verder in izgst. Oogt ongebruikt. Hoekjes cover heel licht gekneusd. Randen pagina's zijn licht vergeeld. Echter izgst. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 64,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Voor bezitters van een poppenhuis die dit willen meubileren, moderniseren of de inrichting ervan willen uitbreiden, is er in dit boek een grote keuze opgenomen aan meubels en gebruiksvoorwerpen. Ze zijn alle van gemakkelijk verkrijgbare en goedkope materialen te maken.
Recensie(s)

Deze uitgave bevat een aantal suggesties om - tot in de kleinste details - een poppenhuis (opnieuw) in te richten. Er wordt gewerkt met papier, karton, hout, klei en ander boetseermateriaal, verf en allerlei ander materiaal zoals knopen, garen etc. Per kamer wordt een aantal meubel- en inrichtingsideeën gegeven, soms in verschillende stijlen. Zo kan de keuken ingericht worden in een Victoriaanse, een Amerikaans koloniale of een moderne stijl. De zitkamer heeft suggesties voor een jaren dertig en een Victoriaanse stijl, de ouderslaapkamer alleen Victoriaans en de badkamer, jongens- en meisjesslaapkamer alle zowel in de Victoriaanse als moderne stijl. Naast werktekeningen en beschrijvingen van de houten en kartonnen meubeltjes en suggesties voor heel veel accessoires bevat het boek ook nog beschrijvingen voor het maken van popjes voor het huis en hun kleding. De duidelijke foto's en tekeningen in kleur en verdere aanwijzingen in deze goed verzorgde uitgave zullen menigeen inspireren. Vanaf ca. 13 jaar.
(Biblion recensie, Hanneke Krösschell.)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boulton, V. - Het poppenhuis aangekleed / druk 1 Boulton, V. - Het poppenhuis aangekleed / druk 1 Boulton, V. - Het poppenhuis aangekleed / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.