Kasl, C. - Als de Boeddha zou daten / een spirituele liefdesgid

Schrijver:
Titel: Als de Boeddha zou daten / een spirituele liefdesgids
ISBN: 9789069638379
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira
Bijzonderheden: Redelijk ,2009, 224pp, Paperback / softback. Rug heeft leesvouwen, krasjes op cover en een enkele vouwtje op enkele pagina's. Enkele (inkt) vlekjes op snede. In nette staat.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Hoe vind je een nieuwe liefde in je leven? Als de Boeddha zou daten combineert verschillende spirituele tradities om je duidelijk te maken hoe je op een waarachtige manier een partner vindt zonder jezelf in dat proces te verliezen. Kasl, praktiserend psychotherapeut, geeft al twintig jaar workshops hierover en is daarnaast Reiki-healer. In dit boek geeft ze praktische en wijze raad over hoe je de zoektocht naar liefde kunt begrijpen als een weg naar zelfinzicht en -vervulling. Het boek leert je dat wanneer je trouw blijft aan je persoonlijke spirituele reis, je inherente nieuwsgierigheid, compassie en intuïtie je zullen leiden bij het vinden van je ideale partner. De hoofdstukken zijn onder meer gebaseerd op de volgende tips: Formuleer je wens tegenover het universum Laat je leiden door je hogere zelf en niet door het ego Zoek naar je ware gelijke Blijf trouw aan je eigen spirituele pad Vind de balans tussen geven en ontvangen

Recensie(s)
In dit boek geeft de praktiserend psychotherapeut en reiki-healer aan hoe de lezer op een liefdevolle manier naar zichzelf kan kijken en van daaruit op zoek kan gaan naar een partner. Deze zoektocht wordt niet alleen vanuit boeddhistische waarden en normen bewandeld, maar ook christelijke en andere spirituele normen en waarden worden aangehaald. Het boek bestaat uit zes delen: een pad van waarheid en liefdevolle vriendelijkheid bewandelen; wek je verlangen; de reis naar intimiteit; blijf bewust; schep een duurzaam vuur; in het hart van God leven. Speciale aandacht krijgt tonglen, ook voor paren, een meditatievorm waarbij men negativiteit en pijn inademt en kalmte en vreugde uitademt. De meditatie kan voor jezelf zijn, maar ook voor anderen. Interessant boek waarin de auteur de lezer voortdurend een spiegel voorhoudt en stimuleert op een eerlijke manier naar zichzelf en anderen te kijken. De auteur is biseksueel; behalve hetero's kunnen ook homo- en biseksuele mensen zichzelf in het boek herkennen. Met literatuuropgave. Paperback met zeer kleine druk.

Drs. Gerda Koppelman
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Books2Flow beursagenda :
Onder voorbehoud :
Januari 2021 Paranormaal Alternatief in Rijswijk
6 maart 2021 Spirituele beurs in Goes
Zie Facebook pagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie !
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, bewustwording en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kasl, C. - Als de Boeddha zou daten / een spirituele liefdesgids

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.