Kramers, Angéla, Oosterhof, Maartje - Van Regenworm tot Pauw /

Schrijver:
Titel: Van Regenworm tot Pauw / mijn weg naar een unieke vorm van yoga en beweging
ISBN: 9789029573955
Taal: Nederlands
Uitgever: De Arbeiderspers
Bijzonderheden: Matig - Ex bibliotheekboek met stickers en stempels. Stevige gebonden hardcover uitgave in zeer goede staat.(2011) Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 12,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Na haar uitbundige, extraverte Dolly Dots-tijd beleefde Angéla Kramers een periode waarin ze juist de weg naar binnen aflegde. Ze hield zich onder andere bezig met yoga en meditatie. Inmiddels heeft ze haar eigen yogastudio, waar ze haar cursisten een combinatie biedt van traditionele yoga- en meditatietechnieken en de Animal Energetic Gateways. De Gateways zijn door de Israëlische dans- en bewegingspedagoog Or Bagim ontwikkelde houdingen, bewegingen en klanken die bij verschillende dieren horen.

Door het oefenen van een Gateway kunnen we in contact komen met de eigenschappen van het dier zoals die ook in ons aanwezig zijn. Denk aan het vermogen om te genieten van de kat, de trots van de pauw of de onverzettelijke kracht van de beer. Kwaliteiten die we vervolgens sterker in ons dagelijks leven kunnen inzetten. In dit boek laat Kramers aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven zien hoe krachtig en helend deze bijzondere vorm van yoga is.

Maak kennis met de kat, hond, regenworm, zeeschildpad, landschildpad, leeuw, tijger, slang, dolfijn. kameel, octopus, pauw, beer en spin.
Recensie(s)

Yoga is een spirituele leer om lichaam en geest met elkaar in harmonie te brengen. Met deze ordening als basis is het legitiem om andere vormen van psychische en fysieke heling te integreren. De samenstelster van dit werkboek, bekend van de meidengroep de Dolly Dots (begin jaren tachtig van de 20e eeuw), maakt binnen haar yoga-oefenstof gebruik van PsychoMotion-Gateways. Deze methode, onder meer gericht op psychotherapie, herstel van energie, levenskunst en spiritualiteit, is ontwikkeld door de Israelische dans- en bewegingspedagoog Or Bagim. Zij ontwikkelde houdingen, bewegingen en klanken, die bij uiteenlopende dieren horen. Door gebruik te maken van de dierengateways kan contact worden gemaakt met diep verborgen gevoelens. De houdingen worden aan de hand van zwart-witfoto's verduidelijkt en toegelicht. Als een rode draad loopt door het oefenboek de autobiografie van de auteur. Vanuit haar yoga-achtergrond geeft zij inzicht in haar familieleven. Haar levenskunst is het transformeren van lijden, ziekte, noodlot, dood en passie in onbaatzuchtige liefde. De teksten zijn eenvoudig. Een notenapparaat ontbreekt.

Ruud Booms
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kramers, Angéla, Oosterhof, Maartje - Van Regenworm tot Pauw / mijn weg naar een unieke vorm van yoga en beweging

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.