Mehta, S. - Yoga / volgen de iyengar-methode druk 1

Schrijver:
Titel: Yoga / volgen de iyengar-methode druk 1
ISBN: 9789069633169
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed Izgst. 1995, Paperback / softback, Oogt ongebruikt en ongelezen, lichte verkleuring, randen pagina's zijn verkleurd. Kniekje en een butsje op cover. Izgst
Prijs: € 39,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De beoefening van yoga is eeuwenlang beschouwd als een uiterst effectieve manier om emo-tionele spanningen te verlichten, ziekten te genezen en evenwichtigheid te bereiken. Dit bock is een uitgebreid, praktisch, gezaghebbend werk bij de methode die in de loop van vijftig jaar is ontwikkeld door B.K.S. Iyengar, 's werelds meest beroemde yoga-meester op dit moment. Hier hebt u een handhoek dat de zuiverheid en precisie belichaamt die altijd het kenmerk bij uitstek van Iyengars werk zijn geweest. Het geeft meer dan honderd sleutelhoudingen, opge-bouwd naar moeilijkheidsgraad, voorzien van foto's die ze stap voor stap toelichten, en gede-tailleerde instructies. Het geeft advies aan beginners en mensen die niet zo soepel zijn en gaat in op de meer verfijnde details van de techniek voor gevorderde leerlingen. Het boek bevat eveneens hoofdstukken over prárjayama (ademhaling), meditatie, de geschiedenis en de filoso-fie van yoga, vooruitstrevende, praktische oefenprogramma's en therapieprogramma's voor een scala van veelvoorkomende klachten. Zeer rijk geïllustreerd met honderden foto's, geschreven en uitgevoerd door leerlingen die meer dan dertig jaar onder leiding van Iyengar hebben gestudeerd, is dit bock een onmisbare leidraad voor leerlingen en leraren van yoga waar ook ter wereld.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mehta, S. - Yoga / volgen de iyengar-methode druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Books2flow
  Kamer van Koophandel nummer: 72405775
  NL 001480761B54
 • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.