Nouwen, Henri J.M. - Adam / een vriendschap

Schrijver:
Titel: Adam / een vriendschap
ISBN: 9789020934274
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: Redelijk maar izgst. 2010, Gebonden,hardcover uitgave met stofomslag. S.o is achterzijde licht beschadigd door verwijderen sticker. Izgst.
Prijs: € 14,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Henri Nouwen, priester, vijfenvijftig jaar oud en hoogleraar spiritualiteit aan de universiteit van Harvard, besluit in 1986 te gaan werken en leven in de Arkgemeenschap van geestelijk en lichamelijk gehandicapten. Hij moet daar zorgen voor Adam Arnett, die niet praten kan, voortdurend epileptische aanvallen heeft en zich zonder hulp niet kan bewegen.
Aanvankelijk weet Nouwen zich geen raad met Adam, maar langzamerhand leert hij - dankzij Adam - een nieuw levensritme. Hij leert te luisteren naar de taal van het lichaam en van het hart, en dat hij niet moet willen geven en verbeteren, maar leren te ontvangen en te accepteren. En als Nouwen in een emotionele crisis belandt speelt Adam een rol in zijn genezing.
Na Adams onverwachte dood in februari 1996 begrijpt Nouwen waarover het boek - over het geloof, het Credo, dat hij wilde schrijven - moet gaan over Adams leven, en de gelijkenis met het leven van Jezus. Nouwen volgt de structuur van het evangelieverhaal en vertelt achtereenvolgens over Adams 'verborgen' leven in de woestijn van de zorginstellingen, over zijn 'openbaar' leven vanaf het moment dat zijn familie hem toevertrouwt aan de zorgen van de Arkgemeenschap Daybreak en tenslotte over zijn lijden en sterven.
Een half jaar na zijn overlijden wordt ook Nouwen door een hartaanval getroffen. Een week later overlijdt hij. Sue Mosteller, die zijn nalatenschap beheert, treft een grotendeels afgewerkt manuscript aan dat zij voltooit.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nouwen, Henri J.M. - Adam / een vriendschap

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.