Roman, S., Packer, D. - Contact met je gids / leren channelen

Schrijver:
Titel: Contact met je gids / leren channelen
ISBN: 9789020270198
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed Izgst Uitgave 2000. Softcover uitgave oogt ongebruikt. Izgst. Sticker Books2flow en Najada op achterzijde cover. Vriendelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
CONTACT MET JE GIDS

Leren channelen. In feite is ieder creatief, geïnspireerd mens van nature een potentieel 'channel' of 'kanaal' en gaat het er slechts om deze vaardigheid te ontdekken en te ontwikkelen. Dit boek is te beschouwen als cursus- en handboek om te leren channelen. De auteurs vertellen dat hun innerlijk waargenomen gidsen Orin en DaBen het initiatief tot deze cursus hebben genomen en dat ze de inhoud via de auteurs hebben doorgegeven. Channeling staat in deze 'Nieuwe Tijd' sterk in de belangstelling. Als je het wilt leren, is het van belang dat dit zorgvuldig en stap voor stap gebeurt. Het eerste deel van dit boek geeft uitleg over wat channeling inhoudt. De auteurs leggen uit wie ze zijn en wijzen op het belang van het leren onderscheiden van de kwaliteit van je gids. Onze hersenen zijn te vergelijken met een radio die we op verschillende golflengtes (kanalen) kunnen afstemmen. Dit boek wil de lezer helpen zich op één of meerdere kanalen af te stemmen. Wanneer dit gebeurt, komen de gidsen die in het betreffende 'onderwerp', als het ware, gespecialiseerd zijn, ons tegemoet. Ze zoeken ons via onze ziel op en geven tijdens het channelen via onze ziel de boodschappen door. De boodschap van dit boek Door het leren van deze techniek kunnen we meer in balans raken, meer vreugde ervaren en zelfstandiger en geïnspireerder gaan leven.
Toon minder
Recensie(s)
Channelen is een vorm van geleide meditatie waarbij men in contact kan komen met gidsen, wezens uit een normaal onzichtbare wereld. Deze gidsen kunnen ons boodschappen doorgeven en helpen. Dit boek is te zien als een cursus 'channelen'. Na een inhoudsopgave is er een voorwoord en een beschrijving wat onder channelen wordt verstaan en wat men hiermee kan bereiken. Daarna vertellen de auteurs over hun waargenomen gidsen, Orin en DaBen, die het initiatief tot deze cursus hebben genomen en de inhoud hebben doorgegeven en vervolgens komen de hoofdstukken aan bod introductie, openen om te channelen, verhalen over het je openen om te channelen en dit verder ontwikkelen. Naast informatie bevat het boek ook oefeningen die zelfstandig gedaan kunnen worden, hoewel het oefenen en het ermee bezig zijn in het begin onder leiding kan worden gedaan van iemand die ervaring heeft met deze methode. Tot slot vermelding van vijf boeken van dezelfde uitgever die als aanvulling gezien kunnen worden op dit werk. Het boek is niet geillustreerd, maar ziet er zeer verzorgd uit. De doorgegeven informatie van Orin en DaBen is cursief gedrukt. Brede bladspiegel. Wit omslag met een paars-gele afbeelding van een stralenkrans.

Redactie
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roman, S., Packer, D. - Contact met je gids / leren channelen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.