Uitgeverij Snor - Op stap in in herfst en winter / natuur-wande

Schrijver:
Titel: Op stap in in herfst en winter / natuur-wandel-doe-boek voor stadse donders (en hun ouders)
ISBN: 9789079961061
Taal: Nederlands
Uitgever: Snor, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed Izgst. 2009, 144pp, Paperback / softback oogt ongebruikt. Cover heeft enkele krasjes / doffe plekjes. Izgst. Met vriendelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 15,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Er is niks lekkerder dan een herfst-of winterwandeling maken in de bossen. De prachtige kleuren, de drukke diertjes die als een gek wintervoorraden aan het aanleggen zijn, of juist de verstilde sneeuw en rijp op de bomen. Wandelen dus! Mét het hele gezin. Want ook de grootste milieuvervuilertjes, Nintendo en Wii-verslaafden knappen op van groene eh... roodbruine vergezichten. Alleen hoe krijg je ze het bos in? In deze gids vind je de tips en trucs om iedereen te mobiliseren er even uit te gaan.

In samenwerking met Natuurmonumenten verzamelden we de leukste routes geschikt voor het héle gezin, jong, oud, ADHD-er, Apsergerkoppie, insectendeskundige, prinsesje, natuurliefhebber en stadse donder.

25 wandelingen voor het hele gezin van huttenbouwen en schelpen en paddenstoelen zoeken tot strandjutten en wildspotten.
Recensie(s)
De redactie heeft samen met Natuurmonumenten 25 korte en middellange wandelroutes (5-15 km) in Nederland uitgezocht. Het boek is voor ouders en begeleiders, kinderen mogen meelezen en kijken. De tekst is eenvoudig, veel illustraties in kleur en aandachtspunten zijn op een prikbord verzameld en zo weergegeven. De beschrijving van de startpunten is duidelijk en die zijn met het openbaar vervoer of ander vervoer bereikbaar, een goed bij Natuurmonumenten passend uitgangspunt. De speelsheid straalt je tegemoet. Bij wandel- en natuurboeken is de routebeschrijving aangevuld met achtergrondinformatie, hier is dat omgekeerd. Verdwalen is dankzij de kleurige paaltjesroutes moeilijk. Maar op onder andere de Nijverdalseberg kun je verdwalen, daar mag je van het pad af en door het bos rennen en klimmen. Voor het overzicht is een extra kaart altijd handig en soms noodzakelijk. Er is in het bos, duinen of strand altijd wat te beleven voor kinderen. Dit boek biedt veel wandel- en kijkplezier. Met overzichten van paddenstoelen, sporen, schelpen etc. Een uitgebreide inhoudsopgave is aanwezig, maar een register ontbreekt. Kleine druk. Voor ondermeer (groot)ouders met kinderen van ca. 6 t/m 12 jaar.

N. Hoogerbrug
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Uitgeverij Snor - Op stap in in herfst en winter / natuur-wandel-doe-boek voor stadse donders (en hun ouders)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.