Zeeuw, G. van der - Helder weten

Schrijver:
Titel: Helder weten
ISBN: 9789020280821
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed / Zgan/ izgst. Paperback oogt ongebruikt 7e druk 1997. Geen leesvouw. Enkele krasjes /kneukjes op cover. izgst.
Prijs: € 22,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
In Helder weten geeft Van der Zeeuw een filosofische visie die gebaseerd is op zijn eigen opmerkelijke ervaringen. Van der Zeeuw leefde namelijk eigenlijk in twee werelden tegelijk, in de gewone en in een onstoffelijke. In zijn heldere verteltrant zet hij zijn bijzondere weten voor ons neer. Als de standpunt van helderzienden op kleine punten soms uiteenlopen, is dit volgens de auteur te wijten aan de verschillende persoonlijk gekleurde interpretaties. Van verschillende zangers klinkt dezelfde muziek ook steeds iets anders. Dit boek kan steun bieden aan hen die twijfelen aan de eigen, op religieuze of intuïtieve ervaringen gebaseerde opvattingen. Het geeft een diep perspectief aan het leven. in deze reeks verschenen van Van der Zeeuw verder nog Helderziendheid in ruimte en tijd en Wonderen of wetten.
Recensie(s)
De zeer bekende en verfijnde paragnost Gijsbert van der Zeeuw (1912-1981) was voor velen die geïnteresseerd zijn in het spirituele bestaan van de mens een leidsman. Door zijn helderziendheid en het vermogen zijn bewustzijn los te maken van zijn lichaam, het z.g. uittreden, kwam de auteur in contact met de niet materiële sferen, waar het leven na de dood gewoon doorgaat. Hij vertelt van zijn ontmoetingen in deze sferen, ook door middel van dromen en séances op een overtuigende manier, vooral ook door de bescheidenheid van toon èn de zekerheid en vanzelfsprekendheid die dit alles voor hem had. Ook voor degene die niet vertrouwd is met de gedachte aan het ijlere trillingsgetal van de stof dat een wereld is op zichzelf, of die de spiritistische opvattingen en de gegevens uit de parapsychologie niets zegt, kan dit boek de aanzet zijn tot een andere kijk op de wereld. Pocket-editie met een modern rose-paars omslag, normale druk.
(Biblion recensie, Redactie...)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zeeuw, G. van der - Helder weten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Books2flow
  Kamer van Koophandel nummer: 72405775
  NL112781974B01
 • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.