De Bom, Joris - Liederen voor school en haard

Schrijver:
Titel: Liederen voor school en haard
Taal: Nederlands
Uitgever: Faes, Antwerpen, 1908
Bijzonderheden: Met handgeschreven brief van De Bom
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Liederen voor school en haard, met klavierbegeleiding door Joris de Bom. Antwerpen, Gustaaf Faes, Uitgever, Kathelijne Vest 73, z.d. (1908)."

Zwarte linnen band. 27 x 19 cm. 38 blz. Ex-libris van Herman de Schutter. Muziekpartituren van Joris de Bom op teksten van .J.L. Ten Kate, Lambert Lambrechts, Prudens van Duyse, Emmanuel Hiel, Frans de Cort, J.P. Heye, en anderen. Bijgevoegd: een handgeschreven felicitatiebrief van De Bom, een bedankingsbrief van zijn weduwe, knipsels over De Boms overlijden, enz.

Joris de Bom (Antwerpen 1866 - 1926) was de twee jaar jongere broer van Emmanuel de Bom, medestichter van het baanbrekende tijdschrift "Van Nu en Straks". Joris was musicus en componist. Als leider van het Gemengd Koor van Diesterweg (Kalmthout) speelde hij een belangrijke rol in het muziekleven van Antwerpen vóór de Eerste Wereldoorlog.

Zeldzaam, ik vind juli 2022 geen ander exemplaar te koop op internet.

Prijs 40 euro plus 5 voor aangetekende verzending in België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

De Bom, Joris - Liederen  voor school en haard

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.