Anne Takens - TWEE DIERENVRIENDJES

Schrijver:
Titel: TWEE DIERENVRIENDJES
ISBN: 9789025106317
Uitgever: Holland Uitgevers
Bijzonderheden: Naam, sticker, stempel of persoonlijke boodschap voorin. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 1995. Taal: Nederlands.
Prijs: € 3,60
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Kiekie en Alexander houden erg veel van dieren. Daarom zorgen ze heel goed voor alle dieren in en om het huis. Een gewonde vogel brengen ze naar de dierenarts, de egel in de tuin krijgt lekkere snoepjes voor zijn wintervoorraad en Nijntje het konijn krijgt een worteltaartje. En druk hebben Kiekie en Alexander het ook: midden in de nacht gaat Alexander naar buiten, op zoek naar poes Soes, Sientje de kip gaat op het bed van de buurvrouw zitten, Freek de muis wordt ziek en op een dag komt er zomaar een biggetje de tuin ingelopen. Kiekie en Alexander hebben veel plezier met de dieren, maar het allerliefste is Basje, het kleine hondje uit de vuilnisbak... Verhalen om voor te lezen, telkens weer!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbieding klink dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens via de Mollie Bank met Ideal of overschrijving betalen. Het is niet mogelijk boek af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75 - Ook betaling met overschrijving mogelijk

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anne Takens - TWEE DIERENVRIENDJES