Hamelsveld, Marijke van ; Piet van der Have en Simon van der Haagen

Schrijver:
Titel: De monumenten van de watersnood 1953. Het water, de storm, de stilte.
ISBN: 9789080753525
Taal: Nederlands
Uitgever: Watersnoodmuseum, Ouwerkerk
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2010, 310 blz. Met kleurenfoto's, kaarten en een index. Opdracht op titelblad.
Prijs: € 14,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit overzichtswerk is een uitgave van de Stichting Nationaal Monument Watersnood 1953 (het Watersnoodmuseum) te Ouwerkerk op Schouwen-Duiveland. De 1836 slachtoffers van de watersnoodramp op 1 februari 1953 kwamen uit 70 gemeenten in vier provincies. Vooral in die plaatsen werden nadien monumenten opgericht, maar later werden bijvoorbeeld ook gemeenten bedankt met een monument omdat ze veel steun hadden geboden tijdens de ramp. Het boek bevat een alfabetische lijst van plaatsnamen en een lijst met alle kunstenaars van de besproken kunstwerken. Per monument worden provincie, plaats, gemeente, plaatsing in de omgeving, kunstenaar, materiaal, maten, opdrachtgevers, onthullingsdatum en details genoemd. Daarbij worden een of meer kleurenfoto's getoond en ook - indien het geval - een lijst van gevallen slachtoffers.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hamelsveld, Marijke van ; Piet van der Have en Simon van der Haagen - De monumenten van de watersnood 1953. Het water, de storm, de stilte.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.