Walser, Martin - Angstbloesem

Schrijver:
Titel: Angstbloesem
ISBN: 9789044510577
Taal: Nederlands
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: 2010, 412 pp hardcover gebonden met stofomslag (zeer goed!, stempel voorin) Staat van het boek: 9.5
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Martin Walser - Angstbloesem
(De Geus)
ISBN 9789044510577
uitgave uit 2010
412 pp hardcover gebonden met stofomslag
(zeer goed!, stempel voorin)
Staat van het boek: 9.5

Nog één keer pieken, dat wil de eenenzeventigjarige beleggingsadviseur Karl von Kahn. Geldstromen kan hij voorspellen, de loop van het leven en de verwikkelingen van de liefde echter niet.
Eerst laat hij zich door zijn vriend, antiekhandelaar Diego Trautmann, om de tuin leiden. Deze fingeert in het ziekenhuis een doodsbedreigende ziekte om Karl te bewegen gezamenlijke aandelen af te stoten. Dan stort de bevallige actrice Joni zich met niet te misverstane bedoelingen op Karl. Hij verlangt naar liefde, zij naar een begunstiger die twee miljoen euro in een filmproject wil steken. Met haar in de hoofdrol welteverstaan.
Het leidt tot het onvermijdelijke: Karl von Kahn verliest zijn geld en zijn beoordelingsvermogen. Hij maakt zich belachelijk en ruïneert zijn huwelijk met Helen. Uiteindelijk bevindt hij zich in een vrije val de verdoemenis in. Een roman over waan, hypocrisie, vriendschap en liefde.

Martin Walser (Duitsland, 1927) is een van meest toonaangevende auteurs in Duitsland. Hij heeft voor zijn literaire werk talloze prijzen ontvangen, waaronder in 1981 de Georg-Büchnerprijs en in 1998 de Vredesprijs van de Duitse boekhandel.
Bij De Geus verschenen eerder de romans Dood van een criticus, Een springende fontein, De levensloop der liefde, Messmers reizen, Een ogenblik van liefde en ¿ meest recentelijk ¿ Een liefhebbende man.

Prijs €6,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Walser, Martin - Angstbloesem Walser, Martin - Angstbloesem Walser, Martin - Angstbloesem

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.