Geusens, Ilse - Zeg het dan nu, mama Probleemkind? Bron van k

Schrijver:
Titel: Zeg het dan nu, mama Probleemkind? Bron van kracht en inspiratie !
ISBN: 9782954045702
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: 2011 / softcover / 238 pag. / 430 gram / naam voorin geschreven; verder in goede staat
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Wanneer Jis wordt geconfronteerd met het onverklaarbare gedrag van haar dochtertje Elise, slaat bij haar de angst om het hart. Elise ervaart dingen die anderen niet ervaren en krijgt te kampen met hysterie- en angstaanvallen. Met een psychiatrisch patiënt als broer, voor wie zelfmoord de enige uitweg bleek, is Jis uiteraard op haar hoede. Vastbesloten Elise niet diezelfde lijdensweg te laten ondergaan, gaat Jis te rade bij conventionele en minder conventionele hulpverleners. Gaandeweg ontdekt ze dat een belangrijke sleutel tot genezing in haarzelf ligt. Om haar dochter te helpen, moet ze vooral in het reine komen met haar eigen verleden, angsten en onopgeloste trauma's.

Zeg het dan nu, mama is een waar gebeurd verhaal in dagboekvorm, geschreven door een moeder die bovenal haar dochtertje wil helpen. Maar op haar eigen manier, zonder dat ze het beseft, helpt vooral het dochtertje haar moeder aan nieuwe inzichten. Tijdens deze zware, confronterende, emotionele maar bovenal boeiende en verrassende zoektocht (her)ontdekt Jis zichzelf en vindt ze uiteindelijk een evenwicht tussen haar down-to-earth levenshouding en het energetische/intuïtieve.

Een leidraad voor je eigen bewustwordingsproces
Geïnspireerd door een opleiding Psycho-Energetica, koppelde de auteur een werkboek aan het dagboek waarin ze een leidraad aanreikt voor je eigen zoektocht, je eigen bewustwordingsproces. Je leert te luisteren naar je intuïtie, je problemen te analyseren aan de hand van een aantal methodes en meer inzicht te krijgen in de reden waarom je bepaalde dingen doet. Bewustwording is niet meer dan je bewust te worden van de onbewuste processen die je leiden en misleiden. Door die (onbewuste) angsten, emoties en overtuigingen te ontdekken en los te laten, kom je weer dichter bij jezelf.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Geusens, Ilse - Zeg het dan nu, mama   Probleemkind? Bron van kracht en inspiratie ! Geusens, Ilse - Zeg het dan nu, mama   Probleemkind? Bron van kracht en inspiratie ! Geusens, Ilse - Zeg het dan nu, mama   Probleemkind? Bron van kracht en inspiratie !

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.