Roloff / Matek - Roloff/Matek Machineonderdelen - Tabellenboek

Schrijver:
Titel: Roloff/Matek Machineonderdelen - Tabellenboek
ISBN: 9789039514238
Taal: Nederlands
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: 2001, 3e geheel herziene druk, 212pp, paperback i.g.s.
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De geheel herziene druk van dit standaardwerk komt op hetzelfde moment uit als de Duitse nieuwe versie. De wijzigingen betreffen voornamelijk aanpassing aan de nieuwe gewijzigde normen in Europa (Euro- en ISOnormen). Verder is de didactische opbouw van de tekst en de indeling van de hoofdstukken verbeterd. Deze zijn overzichtelijker gemaakt en de langste hoofdstukken zijn gesplitst, waardoor er beter overzicht ontstaat over de materie. Bovendien is er een nieuw hoofdstuk opgenomen over afdichtingen. Door deze aanpassingen gaat dit standaardwerk mee met de huidige ontwikkelingen en is daardoor in staat om nog lange tijd dienst te doen als leerboek en naslagwerk.
Verder lezen

books4life 040 uit Eindhoven

Logo books4life 040

De opbrengst van alle verkochte boeken is bestemd voor Books4Life, een stichting die zich inzet voor mensenrechten en armoedebestrijding. Zie de website voor uitgebreider informatie over onze doelstellingen, waar u de Books4Life winkels kunt vinden, enzovoorts. Books4Life Eindhoven verkoopt boeken in de winkel (Hertogstraat 2.26, Eindhoven) en via de boekwinkeltjes Books4Life 040 en Books4Life Eindhoven.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roloff / Matek - Roloff/Matek Machineonderdelen - Tabellenboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij books4life 040

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met books4life 040
  • Na uw bestelling ontvangen u en books4life 040 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van books4life 040 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • books4life 040 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.