Tolkien, J.R.R. - Sprookjes / Blad van Klein, De Smid van Groot

Schrijver:
Titel: Sprookjes / Blad van Klein, De Smid van Groot-Wolding, Boer Gilles van Ham
ISBN: 9789027406279
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het - paperb.
Bijzonderheden: 1981 achtste druk 152pp i.g.st.
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)
Drie verhalen van de auteur van "In de ban van de ring" en "De hobbit". "De smid van Groot-Wolding" werd reeds in 1968 afzonderlijk uitgegeven. "Boer Gilles van Ham" is de legende van een boer, die zijns ondanks faam verwerft, door een reus te verjagen en een draak te temmen, en vervolgens zichzelf uitroept tot koning van het Kleine koninkrijk. Het derde verhaal laat zien hoe een kleine schilder; idealist, tegenover zich materialisme vindt en eerst na vele dieptepunten zijn streven kan aanvaarden. Goed vertaalde, uitstekende vertellingen. Duidelijke druk.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.73 100-2.000 gr. € 3.50 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 5.75 DPD € 6.00 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.60 DPD depôt € 4.95 Naar België pakket € 6.70 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tolkien, J.R.R. - Sprookjes / Blad van Klein, De Smid van Groot-Wolding, Boer Gilles van Ham

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.