Wildekamp, Ruud (eindred.) - Vliegtuigcrashes Gemert en Bakel 1

Schrijver:
Titel: Vliegtuigcrashes Gemert en Bakel 1940-45
Taal: Nederlands
Uitgever: Heemkundekring Bakel en Milheeze , 2019
Bijzonderheden: nw, softcover, 160 pgs, 2000 ill.& foto's ook in FC, Vz kn. NL v.a. Eur 4,15
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 24,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- recent verschenen, uitgebreid gedocumenteerde beschrijving van plm. 26 vliegtuig crashes in de omgeving van Gemert/ Bakel in N-Brabant) tijdens WO2
- Spitfires, Mustangs en Messerschmitts, B17’s, Dakota’s en Lancasters, Focke-Wulfs 190: tijdens de Tweede Wereldoorlog storten vliegtuigen massaal naar beneden in West-Brabant. Logisch, want de streek ligt pal op de meest voor de hand liggende vliegroute van Engeland naar Duitsland.
Een 26-tal toestellen crasht in de regio Gemert/Bakel , waarbij tientallen bemanningsleden, Geallieerd en Duits, zijn betrokken. Een deel van die bemanningen overleeft de klap niet, sommigen worden door de Duitsers opgepakt. Anderen hebben meer geluk en kunnen onderduiken dankzij hulp van het verzet én gewone mensen. Een enkeling weet via escape lines zelfs terug te keren naar Engeland, om van daaruit de strijd tegen de nazi’s voort te zetten.
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wildekamp, Ruud (eindred.) - Vliegtuigcrashes Gemert en Bakel 1940-45

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.