Den Hartog Jager, Hans - Zelf God worden

Schrijver:
Titel: Zelf God worden
ISBN: 9789023410676
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij, Amsterdam
Bijzonderheden: 2003, paperback, 363pag., Nieuwstaat!
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zelf God worden is het verhaal van de ambitieuze galeriehouder Thomas Locher en de talentvolle kunstenaar Lucas Thorvaldsen. Op ingenieuze wijze vertelt Hans den Hartog Jager het verhaal van hun gezamenlijke zoektocht naar 'het perfecte kunstwerk', eindigend in een virtuoos spel tussen waan en werkelijkheid. Op aanwijzing van Lucas rijdt de ambitieuze Thomas naar Aix-en-Provence, naar het land van Cézanne, waar de moderne kunst zijn oorsprong heeft. Daar zal Thomas getuige zijn van de uitvoering van het perfecte kunstwerk. Sterker nog, dit meesterwerk kan alleen maar bestaan dankzij zijn getuigenis, zo is hem door Lucas verteld. Tijdens zijn wandelingen door Aix, in afwachting van wat komen gaat, heeft Locher alle tijd om te fantaseren over het plan van zijn protégé. Maar de dingen pakken anders uit dan hij heeft kunnen voorzien. Langzaam wordt duidelijk dat hij hopeloos verstrikt is geraakt in Een listig door Lucas gesponnen net van hypotheses. Of is het Thomas zelf die de regie in handen heeft?
Verder lezen

Dé Boekenkast uit Geleen

Logo Dé Boekenkast

De boekenkast is ook te vinden op Facebook. Typ 'De boekenkast' in en je zult vele boeken vinden van verschillende genres en het assortiment wisselt regelmatig. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in Geleen om onder het genot van een kopje koffie of thee tussen de boeken te snuffelen. Stuur dan even een berichtje, dan maken we een afspraak.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Den Hartog Jager, Hans - Zelf God worden Den Hartog Jager, Hans - Zelf God worden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dé Boekenkast

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Dé Boekenkast
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dé Boekenkast een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dé Boekenkast vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Dé Boekenkast kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.