Coen van Zwol - Zwol, Coen van-Gijzelaar van de Kaukasus

Schrijver:
Titel: Zwol, Coen van-Gijzelaar van de Kaukasus
ISBN: 9789044605037
Uitgever:
Bijzonderheden: Gijzelaar in de Kaukasus is het onafhankelijke, journalistieke verhaal over de ontvoering van Arjan Erkel.  Op 12 augustus 2002 wordt in Dagestan de hulpverlener Arjan Erkel ontvoerd. 607 dagen later staat hij de per te woord op de stoep van de ...
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Gijzelaar in de Kaukasus is het onafhankelijke, journalistieke verhaal over de ontvoering van Arjan Erkel. 
Op 12 augustus 2002 wordt in Dagestan de hulpverlener Arjan Erkel ontvoerd. 607 dagen later staat hij de per te woord op de stoep van de Nederlandse residentie in Moskou, vermagerd en met rossige baard, maar in leven. Een happy end met een bizarre nasleep, want wie heeft nu precies die 1 miljoen euro losgeld voor hem betaald? De Nederlandse regering of Artsen zonder Grenzen? Een Zwitserse rechter moet daarover een oordeel vellen in een rechtszaak die internationaal volstrekt uniek is. 
Gijzelaar van de Kaukasus brengt het verhaal achter de geruchtmakende ontvoering: de ruzies achter de schermen, de onderhandelingen die spaak liepen en de bevrijdingspogingen die faalden. Volgens auteur Coen van Zwol (correspondent in Moskou voor NRC Handelsblad) zijn de partijen door hun onderlinge gekibbel tegen elkaar uitgespeeld en hebben ze te veel betaald. 
Gijzelaar van de Kaukasus maakt gebruik van tientallen uren interviews met Arjan Erkel, maar is nadrukkelijk een ongeautoriseerde versie.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Coen van Zwol - Zwol, Coen van-Gijzelaar van de Kaukasus