Philip Norman - Biografie John Lennon

Schrijver:
Titel: Biografie John Lennon
ISBN: 9789022989494
Uitgever: Vip
Bijzonderheden: Conditie: Nieuw. Editie: 1. Jaar: 2008. Taal: Nederlands.
Prijs: € 121,85
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Philip Normans bestseller Shout! wordt al meer dan een kwart eeuw beschouwd als de definitieve biografie van the Beatles. Nu richt hij zijn aandacht eindelijk op de man voor wie het leven als Beatle niet genoeg was. Dankzij uniek, tot voor kort onbekend materiaal en uitgebreide interviews met alle belangrijke nog levende personen uit zijn leven, is dit het meest complete en onthullende portret van John Lennon dat ooit zal worden gepubliceerd.

Deze meesterlijke biografie neemt elk aspect van Lennons leven op een verfrissende en grondige manier onder de loep. Na drie jaar onderzoek heeft Norman een ongelooflijke hoeveelheid nieuw materiaal ontdekt, zelfs over de periodes waarvan we alles al dachten te weten: van de opvoeding door zijn strenge tante Mimi, zijn ogenschijnlijk verloren school- en studententijd, de ontwikkeling van de ongeëvenaarde samenwerking met Paul McCartney, de liefdesaffaire die een einde maakte aan het Beatle-tijdperk, tot zijn experimenten met transcendente meditatie, primal scream-therapie en drugs.
Tot de belangrijkste informatiebronnen en geïnterviewden behoren Sir Paul McCartney, Sir George Martin, Sean Lennon en Yoko Ono, die met soms schokkende openhartigheid spreekt over de details van haar huwelijk met John.

Stoer en cynisch, ongelooflijk grappig, maar ook naïef, kwetsbaar en onzeker: John Lennon was een man vol tegenstrijdigheden. Philip Norman geeft op een eerlijke en vastberaden manier – zoals John zou hebben gewild – een compleet beeld van de man achter de legende.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbieding klink dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens via de Mollie Bank met Ideal of overschrijving betalen. Het is niet mogelijk boek af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75 - Ook betaling met overschrijving mogelijk

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Philip Norman - Biografie John Lennon