MacCamley - Handlezen / druk 1

Schrijver:
Titel: Handlezen / druk 1
ISBN: 9789057640940
Uitgever: Librero Nederland b.v.
Bijzonderheden: 2002, 144pp, paperback
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Aan de hand van een verzameling foto's van verschillende handen worden lijnen en tekens in deze handen besproken. Achterin het boek zit een handig cellofaanblad, dat diverse malen gebruikt kan worden. De basistekst is beperkt en erg algemeen. Natuurlijk zijn er algemene kenmerken in de hand, die solitair geduid kunnen worden en voor zichzelf spreken. Meestal echter zijn het juist de combinaties van verschillende kenmerken in de lijnen en tekens, de vorm van de hand, de vingers en de nagels, die duidelijkheid geven over de diepte in iemands karakter en eventuele specifieke capaciteiten of problemen waar een persoon in diens leven mee geconfronteerd zou kunnen worden. Dit komt in dit boek nauwelijks naar voren, wat de inhoud oppervlakkig en eenvoudig maakt. Voor de leek die van tijd tot tijd de algemene betekenis van een lijn of teken wil opzoeken is dit een aardig boek. Iemands toekomst voorspellen aan de hand van deze teksten en foto's gaat erg ver.
(Biblion recensie, J.C.I. Janssens)
Verder lezen

Dat Boek uit Utrecht

Logo Dat Boek

Ophalen in Utrecht centrum is mogelijk. De verzendkosten zijn soms lager bij het bestellen van meerdere boeken. (We kunnen in overleg kijken naar de goedkoopste verzendwijze).

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

MacCamley - Handlezen / druk 1 MacCamley - Handlezen / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dat Boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Dat Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dat Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dat Boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Dat Boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.