Vroon, Piet - Toestanden

Schrijver:
Titel: Toestanden
ISBN: 9789026312571
Uitgever: Ambo
Bijzonderheden: 1993, 2e druk, 241 pp paperback (ongelezen staat!) Staat van het boek: 9.5
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Piet Vroon - Toestanden
(Ambo)
ISBN 9026312571
2e druk 1993
241 pp paperback
(ongelezen staat!)
Staat van het boek: 9.5

In 'Toestanden' komt een diversiteit van verschijnselen aan de orde op het gebied van de psychologie en voor een deel ook geneeskunde. Piet Vroon buigt zich weer over tal van herkenbare problemen als verkeersopstoppingen, reclame, ziekmakende gebouwen en videoclips. Hij benadrukt dat het gezond verstand behoedt voor allerlei ingewikkelde toestanden.Recensie(s)Wie ooit college heeft gelopen bij Piet Vroon, zal hem behalve als begenadigd universitair docent, vooral herinneren als een erudiet wetenschapper en een psycholoog, die zijn totale vakgebied niet alleen kon overzien, maar ook voor de gemiddelde student toegankelijk wist te maken. Ook in zijn essaybundels is Vroon behalve een veelzijdig en vruchtbaar publicist ook een schrijver die zijn vakgebied voor zeer velen op een uiterst heldere wijze weet te ontsluiten en de psychologie weet in te bedden in alledaagse maatschappelijke werkelijkheid. Vroon geeft evenals in vorige bundels een eigenzinnige kijk op een diversiteit aan verschijnselen op het brede terrein van de psychologie en voor een deel ook op het gebied van de geneeskunde. Aan de orde komen o.m. uitingen van menselijk gedrag zoals het nemen van beslissingen op basis van valse intuïties, het effect van ziekmakende kantoorgebouwen, hoe mobiel Nederland zich voortbeweegt, het inleveren van de doctorbul door de chemicus Klikhuhn en Vroon zelf, en over bijklussende hoogleraren en wie hiervoor beleidsmatig de schuldige is! Toptienboek.
(Biblion recensie, Anne Schipper.)

Prijs €4,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vroon, Piet - Toestanden Vroon, Piet - Toestanden Vroon, Piet - Toestanden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.