Berger, Wout ; Hans Aarsman ; Theo Edelman ; Frits Gierstberg en Wille

Schrijver:
Titel: Giflandschap revisited. Een kwart eeuw bodemsanering in Nederland.
ISBN: 9789492474988
Taal: Nederlands
Uitgever: Blauwdruk, Wageningen
Bijzonderheden: Gebonden, 2017, 132 blz. Met kleurenfoto's. Afm. 28 × 35 cm. Pakketpost.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek op oblong formaat, brengt de geschiedenis van de bodemsanering in Nederland in beeld. Nederland werd in de jaren tachtig van de twintigste eeuw getroffen door veel gifschandalen. Voorbeelden hiervan zijn de Volgermeerpolder, Lekkerkerk en aquatische gebieden, zoals het Ketelmeer en de uiterwaarden van de IJssel. Bijna vijftig van deze giflandschappen zijn toen door de auteur gefotografeerd. Vijfentwintig jaar later zijn deze gebieden opnieuw bezocht en wederom in beeld gebracht. Dit leverde een verrassende beeldcombinatie op. Door de samenwerking van de auteur met bodemdeskundigen, krijgt de lezer een goed inzicht in verschillende vormen van bodemsanering. Veelal zijn na de bodemsaneringsprojecten de vervuilde gebieden weer bruikbaar voor woningbouw, natuurbouw en recreatie. Op een gedegen manier wordt ingegaan op bodembeheer in de toekomst en de normen die de overheid stelt aan bodemverontreiniging. Deze uitgave is voorzien van paginagrootte kleurenfoto’s en een overzicht van vijftig gifplaatsen in Nederland. Een beperkte verklarende begrippenlijst completeert het geheel.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berger, Wout ; Hans Aarsman ; Theo Edelman ; Frits Gierstberg en Willem Hendriks - Giflandschap  revisited. Een kwart eeuw bodemsanering in Nederland.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.