Tulku, Tarthang - Kum Nye ontspanning Deel 1 Theorie voorbere

Schrijver:
Titel: Kum Nye ontspanning Deel 1 Theorie voorbereiding massage
ISBN: 9789063500467
Taal: Nederlands
Uitgever: Karnak
Bijzonderheden: 1989 2e druk / paperback / 197 pag. / 355 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Kum Nye is een geheel van ademoefeningen, zelfmassage en meditatieve bewegingsoefeningen die afkomstig zijn uit de Tibetaanse medische traditie. De oefeningen zijn eenvoudig en door iedereen uit te voeren, maar hebben een diepgaande uitwerking op lichaam en geest. De Kum Nye oefeningen zijn gebaseerd op de werking van ons subtiele energielichaam (Kum) en zijn uiterst effectief bij het verlichten van lichamelijke en geestelijke spanningen, het stimuleren van energiedoorstroming en opheffen van emotionele en fysieke blokkades. Daardoor kan een natuurlijke gezondheid en innerlijk evenwicht ontstaan.
Deel 1 behandelt de theorie, de ademoefeningen, het zitten, bewegingsoefeningen en zelfmassage. Deze zelfmassage is gebaseerd op de drukpunten en kan op een zachte manier spanningen laten smelten en lichaam, zintuigen en gevoelens integreren.
Deel 2 bevat het vervolg van de in het totaal 115 meditatieve bewegingsoefeningen die heel langzaam en met veel gevoel en aandacht worden uitgevoerd en lichaam en geest volledig in balans kunnen brengen.
Toon minder
Recensie(s)
Het boek propageert en bespreekt een methode van oefenen, bestaande uit meditatie in bepaalde lichaamshoudingen, bewegings- en houdingsoefeningen en zelfmassage, ten einde door middel van ontspanning een evenwichtiger gevoel te bereiken, door suggestieve visualisering aangevuld en geleid. Doel blijft verhoging van de kwaliteit van het levensgevoel. De methode is volgens de schrijver een door hem op de westerse wereld afgestemde samenstelling uit Tibetaanse, Chinese en Indische spirituele en geneeskundige methoden van zelfgenezing. Als jongen zou hij deze methode van zijn vader, die arts en lama in Tibet was, hebben geleerd. Als 'open' methode kon aanvulling geschieden met op westerse situaties afgestemde oefeningen. Wel moet men voor de oefeningen een zee van tijd hebben, zodat de mensen die de ontspanning zoals die wordt nagestreefd juist nodig hebben, wel niet of nauwelijks aan de beoefening toekomen. Dit boek is het eerste deel dat de methode goeddeels beschrijft.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tulku, Tarthang - Kum Nye ontspanning   Deel 1 Theorie voorbereiding massage Tulku, Tarthang - Kum Nye ontspanning   Deel 1 Theorie voorbereiding massage Tulku, Tarthang - Kum Nye ontspanning   Deel 1 Theorie voorbereiding massage

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.