Leblanc, Jacques en Claus, Marc - Laveren om de Schelde: kronie

Schrijver:
Titel: Laveren om de Schelde: kroniek van de Belgisch-Nederlandse Permanente Commissie van Toezicht op de Scheldevaart vanaf 1839
ISBN: 9789020981681
Uitgever: Tielt, Lannoo, 2011
Bijzonderheden: Gebonden, linnen met stofomslag (beschermd met verwijderbare cellofaanfolie), 159pp., 24.5x30.5cm., rijkelijk geïllustreerd in kleur en z/w., in zeer goede staat (stofwikkel met lichte gebruikssporen).
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 4,99 (binnen België)
Meer info:
Kroniek van het toezicht op de Scheldevaart vanaf 1839. Rijk geïllustreerd en gedocumenteerd met historisch materiaal. Een boeiend boek met aandacht voor de geschiedenis en de problemen van de Belgisch-Nederlandse Permanente Commissie van Toezicht op de Scheldevaart, die toezicht houdt op verschillende diensten in het Westerscheldegebied, zoals het loodsen, de vaarwegmarkering en de Schelde Radar Keten. Dit boek is het laatste van een drieluik. Eerder verschenen van deze auteurs bij Lannoo Zeilen tussen land en zee en Volle kracht vooruit over de geschiedenis van het loodswezen.
Verder lezen

SomeThingz

SomeThingz uit Scherpenheuvel-Zichem

Logo SomeThingz

TER INFO: 1) EXTRA FOTO'S: Op onze website www.somethingz.be vindt u meestal meerder foto's terug van ieder boek. 2) SPAMBOX; Na uw bestelling ontvangt u steeds een bevestiging met betaalverzoek per email. Indien u van ons geen email heeft ontvangen, gelieve dan uw spambox te controleren. 3) VERZENDKOST: Verzending naar Nederland bedraagt €6.99. Verzending binnen België komt op €4.99. De zending wordt zorgvuldig verpakt en gebeurt steeds via geregistreerde post met track and trace.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leblanc, Jacques en Claus, Marc - Laveren om de Schelde: kroniek van de Belgisch-Nederlandse Permanente Commissie van Toezicht op de Scheldevaart vanaf 1839

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij SomeThingz

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met SomeThingz
  • Na uw bestelling ontvangen u en SomeThingz een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van SomeThingz vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • SomeThingz kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.