Oetinger, Manuela - Karma & vrijheid

Schrijver:
Titel: Karma & vrijheid
ISBN: 9789020284034
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes bv, Deventer
Bijzonderheden: 2005, paperback, 123 pp. Vertaling: Arend Jan Bolhuis
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een ieder die zich werkelijk verdiept in het leven komt vroeg of laat voor de vraag te staan of bepaalde gebeurtenissen voorbestemd zijn of voortvloeien uit zijn eigen vrije wil. Op basis van haar spirituele begaafdheid onderzoekt en analyseert Manuela Oetinger een aantal levenssituaties en laat zien in hoeverre karmische factoren een rol speelden en in hoeverre iemand werkelijk vrij kon beslissen en handelen. Daarbij wordt zichtbaar dat er verschil is tussen de vrije wil van de persoonlijkheid en de geestelijke vrijheid van de eigenlijke geestelijke kern van de mens. Zo kan het individu op zielsniveau bepaalde keuzes hebben gemaakt die hij zich als aardse persoonlijkheid niet meer kan herinneren en die hij daardoor als 'opgelegd' ervaart. Vanuit een hogere dimensie beschouwd komt de relatie tussen karma en vrijheid zo in een heel ander licht te staan.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.