Köhler, H. - Over angstige verdrietige en onrustige kinderen.

Schrijver:
Titel: Over angstige verdrietige en onrustige kinderen. De psychologie van aanraking, spel en verzorging.
Uitgever: Uitgeverij Vrij Geestesleven
Bijzonderheden: Utrecht, Uitgeverij Vrij Geestesleven. 1997. Soft cover. Good. l 189 pp. Een bemoedigend boek voor ouders en andere opvoeders die kinderen in hun moeilijke fasen willen begrijpen en helpen.Zorgenkinderen maken het niet alleen volwassenen moeilijk,...
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Over angstige verdrietige en onrustige kinderen. De psychologie van aanraking, spel en verzorging. Utrecht, Uitgeverij Vrij Geestesleven. 1997. Soft cover. Good. l 189 pp. Een bemoedigend boek voor ouders en andere opvoeders die kinderen in hun moeilijke fasen willen begrijpen en helpen.Zorgenkinderen maken het niet alleen volwassenen moeilijk, ze hebben het ook zelf moeilijk. Dat te zien is belangrijk. Köhler stelt dat er naast grenzen stellen, ruimte geven, veiligheid bieden, andere elementaire dingen zijn waaraan gewerkt kan worden. Een daarvan is de wijsheid en kracht die niet altijd zichtbaar in kind en volwassene aanwezig is. En daarnaast zijn het de zintuigen, met name tast-, levens-, bewegings- en evenwichtszin. Wat gebeurt er als de bewegingszin van een kind niet of zwak ontwikkeld is? Hoe voelt zo'n kind zich? Door hierop in te gaan, heeft Köhler een interessant boek geschreven, waarin niet alleen respect en eenheid van kind naar volwassene belangrijk zijn, maar ook de eerbied die de volwassene heeft voor het kind en de krachten om 't kind heen. Köhler (1951) is kinderpsycholoog en verbonden aan het Janusz-Korczak Instituut in Stuttgart, dat een praktijkgerichte psychologische menskunde bedrijft. Köhler werkt vanuit een antroposofisch mensbeeld Henning Köhler is kinderpsycholoog en opvoedingsconsulent aan het Janusz-Korzcak-Instituut bij Stuttgart.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Köhler, H. - Over angstige verdrietige en onrustige kinderen. De psychologie van aanraking, spel en verzorging.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij PSWELOVEYOU

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met PSWELOVEYOU
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  GAMANDER ANTIQUARIAAT (PSWELOVEYOU)
  Kamer van Koophandel nummer: 20063325
  NL001233287B06
  www.gamander.com
 • Na uw bestelling ontvangen u en PSWELOVEYOU een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van PSWELOVEYOU vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • PSWELOVEYOU kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.