Jordens, J.G. - Linoleumsnijden. Geïllustreerd met linoleumsned

Schrijver:
Titel: Linoleumsnijden. Geïllustreerd met linoleumsneden zijner leerlingen en andere.
Taal: Nederlands
Uitgever: Utrecht, Nitor NV, 1935, Soft cover.
Bijzonderheden: Geen jaar van uitgave. Plm. 1935. 32 p. Ex libris vorige eigenaar op schutblad. Linoleumsneden in zw/w en kleur.
Prijs: € 225,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Linoleumsnijden. Als onderdeel van het teekenonderwijs op HBS, lagere school en voor de practijk. Jan Gerrit Jordens (1883-1962) was een prominent lid van de Groninger Kunstkring De Ploeg. In zijn functie als tekenleraar ontwikkelde hij een vooruitstrevende didactiek die de nadruk legde op de creativiteit van de leerling. Litt: Cees Hofsteenge/ Cas Wechgelaer, Jan Gerrit Jordens, leven en werken, SBBKG Gromningen, 1994, afgebeeld op p. 33.
Verder lezen

't kofschip uit Borger

particulier

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij 't kofschip

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met 't kofschip
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en 't kofschip een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 't kofschip vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • 't kofschip kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.