Gottlieb, Lori - Goed genoeg Waarom de ware niet volmaakt hoe

Schrijver:
Titel: Goed genoeg Waarom de ware niet volmaakt hoeft te zijn
ISBN: 9789029573917
Taal: Nederlands
Uitgever: Arbeiderspers, De
Bijzonderheden: 2010 / paperback / 358 pag. / 502 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoogopgeleid, ambitieus, moeder van een prachtige zoon, en… single. Als Lori Gottlieb op haar veertigste nog steeds de ware niet gevonden heeft, kijkt ze om zich heen en ziet dat meer hoogopgeleide vrouwen in dezelfde situatie verkeren als zij. Ze vraagt zich af: 'Waar is het misgegaan?' De echtgenoten van haar vriendinnen mogen dan niet altijd perfect zijn, het zijn beslist wel goede vaders en echtgenoten, dus doen zij en haar lotgenoten misschien gewoon te moeilijk?

Gottlieb gaat niet over een nacht ijs. Zij raadpleegt relatiebemiddelaars, dating coaches, gedragseconomen, neuropsychologen, sociologen, relatietherapeuten, scheidingsadvocaten en geestelijken, getrouwde en ongetrouwde vrouwen (tussen de twintig en zestig)… en komt tot verrassende ontdekkingen waar alle vrouwen iets aan kunnen hebben: degenen die de boot dreigen te missen, zij die de boot al hebben gemist en vrouwen die een oude boot hebben en daarover klagen.
Toon minder
Recensie(s)
De auteur, medicus, journaliste en publiciste, schreef in de Verenigde Staten een drietal boeken. Dit is haar eerste titel die in het Nederlands is vertaald. Gottlieb, zelf ongewenst alleenstaande moeder, ervaart dat de zoektocht van hoogopgeleide vrouwen naar de juiste partner nogal eens op niets uitloopt. Ze interviewde vrouwen en sprak met deskundigen zoals gedragsonderzoekers, psychologen en relatietherapeuten over dit probleem. Ook doet ze verslag van haar sessies bij een relatiecoach. De achtergrond van dit gegeven is dat veel vrouwen hun eisen in de liefde onrealistisch hoog stellen en op zoek zijn naar de prins op het witte paard. Om succesvol te zijn in de liefde zouden ze echter meer realistische keuzes moeten maken en hun aandacht beter kunnen richten op iemand die goed genoeg is en die werkelijk bestaat. Een scherpzinnig en - door de vele voorbeelden - plezierig leesbaar boek over een onderwerp dat veel vrouwen zal aanspreken.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gottlieb, Lori - Goed genoeg   Waarom de ware niet volmaakt hoeft te zijn Gottlieb, Lori - Goed genoeg   Waarom de ware niet volmaakt hoeft te zijn Gottlieb, Lori - Goed genoeg   Waarom de ware niet volmaakt hoeft te zijn

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.