Erasmus, Desiderius - De klacht van de vrede, die overal door a

Schrijver:
Titel: De klacht van de vrede, die overal door alle volken verstoten en versmaad wordt
ISBN: 9789061002598
Taal: Nederlands
Uitgever: Ad. Donker, 2002
Bijzonderheden: 2e druk, paperback, als nieuw*
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De klacht van de vrede, die overal door alle volken verstoten en versmaad wordt 2e druk is een boek van Desiderius Erasmus uitgegeven bij Donker B.V., Uitgeversmaatschappij Ad.. ISBN 9789061002598

DE KLACHT VAN DE VREDE, waarin de Vredesgodin hoogstpersoonlijk haar klacht voordraagt, is een van de vroegste pacifistische geschriften. Erasmus schreef deze tekst naar aanleiding van een geplande topconferentie van Europese vorsten over het voor eens en voor altijd uitbannen van de oorlog. Een conferentie die echter niet doorging. Erasmus' bijdrage aan dit (mislukte) vredesinitiatief is, gezien de rijkdom van de erin beschreven gedachten, van blijvende waarde gebleken.
Verder lezen

Hartogboeken uit Rotterdam

INKOOP - VERKOOP Verzendkosten: Briefpakje E 3,32 tot 350 gram, E 3,95 tot 2 kg Pakketpost PostNL E 6,50, UPS E 4,10 naar een afhaalpunt of DPD E 6,29 huisadres of E 5,05 naar een afhaalpunt, afhankelijk van uw keuze Of afhalen in de winkel (Maria Danneelserf 1, Capelle a/d IJssel) op zaterdagmiddag. Alleen op afspraak

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Erasmus, Desiderius - De klacht van de vrede, die overal door alle volken verstoten en versmaad wordt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hartogboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Hartogboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hartogboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hartogboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Hartogboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.