Rock, Lois - De vriendelijke timmerman / druk 1

Schrijver:
Titel: De vriendelijke timmerman / druk 1
ISBN: 9789033827839
Taal: Nederlands
Uitgever: Ark Boeken
Bijzonderheden: 1999, Gebonden, 26 blz., h26xb24cm., prima exemplaar
Prijs: € 7,20
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Lang geleden woonde in het plaatsje Nazaret een vriendelijk timmerman. Zijn naam was Jezus. De mensen in dat plaatsje vonden Jezus heel aardig, maar ze wisten niet dat Hij een heel bijzonder mens was. Totdat Hij niet langer timmerman wilde zijn, maar alleen maar over God en Gods liefde wilde vertellen. Het leven van Jezus leerde de mensen dat liefde en vriendelijkheid een mensenleven kan veranderen. Lees het prachtige verhaal over Jezus, dat in dit boek speciaal voor kinderen opnieuw verteld wordt.
Recensie(s)
Verhalen van mensen over het leven van Jezus. Ze worden in eenvoudige, eigentijdse taal verteld in directe en indirecte vorm. Dat vergroot de levendigheid van de gebeurtenissen, die in vogelvlucht passeren. Zijn gelijkenissen vertelt de Jezusfiguur zelf. De mensen hebben vragen: 'Geloof jij dat God zijn Zoon zou laten werken als timmerman?' Later bij Zijn optreden: 'Wat vindt God belangijk in het leven?'. Jezus geeft de mensen hoop en God lijkt op een lieve vader die van iedereen houdt. Na zijn dood geloofden de mensen echt dat die vriendelijke timmerman de Zoon van God was en dat Hij alle mensen vrienden van God wilde maken. Door de simpele, directe wijze van vertellen is dit prentenboek ook wel toegankelijk voor kinderen die nooit met de bijbel in aanraking komen. Er gaat geen 'dwingend getuigen' van uit. Kinderen uit kerkelijke kringen kunnen de verhalen herkennen. De vele, kleurige acrylillustraties, groot en klein, ondersteunen de tekst. Het zijn natuurlijke tekeningen, die eenvoudig aandoen als op oude prenten. Het wat stijvige wordt ondervangen door de veelheid aan kleur. De ondergrond van de bladzijden is ook volledig ingekleurd in mooie, passende kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.
Verder lezen

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten.
Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL € 7,25 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rock, Lois - De vriendelijke timmerman / druk 1 Rock, Lois - De vriendelijke timmerman / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BaalderBoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BaalderBoek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BaalderBoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BaalderBoek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BaalderBoek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.