Graft, van der (Graft, Guillaume van der (= ps. Willem Barnard)

Schrijver:
Titel: De weg van de wind. Gedichten korter dan een sonnet.
ISBN: 9789068017878
Taal: Nederlands
Uitgever: De Prom z.pl. (=Baarn) en z.j. (=2001)
Bijzonderheden: Soft cover, gelijmd. Pg's. 76. Nieuw.
Prijs: € 11,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Na voltooiing en publicatie van zijn grote verzamelbundel onder de titel 'Mythologisch' (een titel die al eerder, in 1950, was gebruikt als karakteristiek van zijn poëzie) dacht Van der Graft zelf dat het well afgelopen was met gedichten schrijven, althans met het publiceren ervan. Het was het einde van de eeuw (1997) en meer dan een halve eeuw dichterschap zat erop. Maar het schrijven ging door en het publiceren ook. Eerst verscheen 'Een ongedurige dageraad' (1999), nu dus gevolgd door de 'De weg van de wind'. In deze bundel staan 'gedichten korter dan een sonnet'. Ze gaan dan ook over tekortschieten, maar niet minder over halsreiken. Tenslotte waait de wind waarheen hij wil'.
Hoe onnavolgbaar mooi zijn ook deze poëtische ontboezemingen van deze meester!
Verder lezen

jsgoodbook uit Zaltbommel

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven. Reclames ten allen tijd binnen vijf dagen.
De verzendkosten bedragen € 2,73 oplopend tot eventueel € 4,50 (= brievenbusformaat) en € 7,25 = (bezorg- pakketpost (= tarieven binnen Nederland).
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Graft, van der (Graft, Guillaume van der (= ps. Willem Barnard) - De weg van de wind. Gedichten korter dan een sonnet.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij jsgoodbook

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met jsgoodbook
  • Na uw bestelling ontvangen u en jsgoodbook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van jsgoodbook vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • jsgoodbook kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.