Tussenbroek, G. van (red) - Bouwhistorie in Nederland Kenni

Schrijver:
Titel: Bouwhistorie in Nederland Kennis en bescherming van gebouwen
ISBN: 9789053451632
Taal: Nederlands
Uitgever: Uigeverij Matrijs Utrecht 2000 9789053451632
Bijzonderheden: paperback 128pp. in keurige staat, licht vouwtje voorkant
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze uitgave van de Stichting Bouwhistorie Nederland is tot stand gekomen met financiële steun van het Prins Berhard Cultuurfonds. Sinds kort is bouwhistorie erkend als zelfstandige wetenschappelijke discipline aan de Universiteit van Leiden. Deze bundel is uitgegeven ter ere van deze gebeurtenis. Het bevat bijdragen van verschillende aard, geschreven door zes deskundige auteurs. Bouwhistorie is interessant voor een breed publiek omdat het op verrassende wijze de metamorfose van gebouwen in de loop der eeuwen kan laten zien. Daarnaast is het van belang voor het bewaren van ons cultureel erfgoed. In de hoofdstukken wordt onder meer ingegaan op de ontwikkeling van de bouwhistorie in de laatste eeuwen, betekenis, bouwhistorisch beleid en onderzoek, en tenslotte de dagelijkse praktijk van de bouwhistoricus. Prettig geschreven, bevat veel foto's en illustraties (zwart-wit).
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tussenbroek, G. van (red) - Bouwhistorie in Nederland     Kennis en bescherming van gebouwen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.