Hazeu, Wim / Holst, Cor - 40+

Schrijver:
Titel: 40+
Taal: Nederlands
Uitgever: CPNB 1969 (1e druk)
Bijzonderheden: Paperback; geïllustreerd; 126p; conditie: matig
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
Ondertitel: literaire radioportretten; Tijdens de Boekenweek 1969 werden 6 radio-uitzendingen gemaakt van schrijvers uit Nederland en Vlaanderen, die in (of rond) 1929 geboren zijn. De portretten zijn gebaseerd op een schema: gesproken zelfportret door de schrijver - gesprek met de schrijver - beschouwing over en fragmenten uit zijn werk. In dit boekje zijn de teksten van de uitzendingen samengebracht, aangevuld met bibliografieën en zwart-wit foto's; inleiding Wim Hazeu en Cor Holst, de radioportretten zijn van Lolle Nauta, Jan Wolkers, Hugo Claus, Hugo Raes, Ward Ruyslinck en Remco Campert;

geen aantekeningen of onderstrepingen in tekst of marge;

papiersnede en kaft zijn verkleurd; slijtageplekjes langs de randen van de rug; vouw en kleine beschadiging op de achterzijde van het kaft.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hazeu, Wim / Holst, Cor - 40+

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenbeurs

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekenbeurs
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenbeurs een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenbeurs vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekenbeurs kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.