CLAUDIANUS. - Claudius Claudianus. Verzamelde gedichten. Vertaa

Schrijver:
Titel: Claudius Claudianus. Verzamelde gedichten. Vertaald en toegelicht door M. d'Hane-Scheltema.
Uitgever: Amsterdam, Athenaeum-Polak & Van Gennep, 2008.
Bijzonderheden:
Prijs: € 33,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: 339 p. Cloth 22 cm (Including a very slightly worn dustjacket with 'buikbandje')

Fragmenta Selecta

zakelijk

Fragmenta Selecta uit Amsterdam

Logo Fragmenta Selecta

Antiquariaat Fragmenta Selecta heeft de Klassieke Oudheid als specialisatie. Boeken op het gebied van de Klassieke talen, Oude Geschiedenis, Patrologie, Middeleeuws Latijn en Neolatijn.
Nieuwe klanten leveren we na vooruitbetaling. U ontvangt per email een opgave van de portokosten en de betaalmogelijkheden. Betaalwijzen: Bank, PayPal, Visa/Mastercard.
Elk boek kan binnen 14 dagen na ontvangst teruggezonden worden, in dezelfde staat als waarin het werd verstuurd en op dezelfde manier verpakt en verzonden. Retourzendingen dienen voldoende gefrankeerd te zijn.
English: Pre-payment is necessary for new customers. Our order confirmation will provide detailed information and a specification of the shipping costs. Payment is possible by Bank Transfer, Paypal and Visa/Mastercard.
Books may be returned within 14 days of receipt, if returned in the same condition as sent, and packed, shipped and insured as received.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Fragmenta Selecta

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Fragmenta Selecta
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  VOF Antiquariaat Fragmenta Selecta
  Kamer van Koophandel nummer: 33177918
  NL006786091B01
  https://fragmentaselecta.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Fragmenta Selecta een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Fragmenta Selecta vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Fragmenta Selecta kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.