Barillé, Elisabeth - Rituelen voor de stilte

Schrijver:
Titel: Rituelen voor de stilte
Taal: Nederlands
Uitgever: Thoth ,1997
Bijzonderheden: Zeer net gebonden boek met stofomslag, 91 pag., ISBN 978068681673
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting

Pijn. Liefde. Dood. Verlangen. Geheimen. Herinneringen. Onbedorven verdorvenheden. Zinnen. Mannen.Beelden. Wrede tederheden. Situatieschetsen uit een vrouwenleven. Door een van Frankrijk's vrijmoedige schrijfsters.
Recensie(s)

Elisabeth Barillé (1960) is een redelijk populaire schrijfster. Drie boeken van haar zijn inmiddels vertaald in het Nederlands. 'Rituelen voor de stilte' is een serie korte situatieschetsen (1 . ij p.) over dood, verlangen, pijn, liefde, wrede tederheden. Het zijn vaak verzonnen situaties, rituelen bestemd voor de stilte, ook spookbeelden uit de kinderjaren, een tijd waarin niets slecht was. Zeer poëtisch geschreven, een beetje pervers, niet speciaal romantisch of ontroerend, maar toch heel sfeervol. Een eigenwijs boek van deze tijd. Haar schrijfstijl wordt wel vergeleken met die van Connie Palmen. Een zeer verzorgde uitgave.
(Biblion recensie, M.C. Engelman-Pietersen.)
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook; http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Barillé, Elisabeth - Rituelen  voor de stilte

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.