Schoorl, J. - De naald erin ! / levensverhalen van vinyl

Schrijver:
Titel: De naald erin ! / levensverhalen van vinyl
ISBN: 9789076927527
Taal: Nederlands
Uitgever: 521 Uitgevers
Bijzonderheden: 3003, 151pp, naam 1e eigenaar op P3, verder nieuwstaat.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De wereld is vol vinyl en aan elke plaat zit een verhaal vast. In De naald erin! worden elpees, muzikanten, herinneringen en emoties door John Schoorl op de muziekverhalendraaitafel gelegd.
DRAAIEN MAAR!
De Nederlandse Elvis, de saxofonist van Miles Davis, een Poolse metal-band, een nacht in de cel, Nederlandse emigranten in Amerika, de geboorte van zijn dochter en de Balkan-oorlog worden via langspeelplaten naadloos elkaar gemixed.
De naald erin! voert de lezer mee naar een wereld van tragiek, muzikale heldendom en bijbehorende emoties. Prachtige muziekverhalen over The Clash, Andy Williams, Nancy Sinatra, The Strokes, Pim Maas, The Trammps, Jonathan Richman, The Mills Brothers, Barney Wilen, Charley Pride en Herb Alpert.

Neem een koffer met oude singletjes en draai er een paar. Ogenblikkelijk komen er gedachten op. Bijvoorbeeld aan toen je tiener was, of aan die groezelige kroeg waar je toen kwam, aan dat vriendje... Volkskrantjournalist John Schoorl (1961) tekende dit soort verhalen op en publiceerde ze in de tijdschriften 'De Muur', 'Passionate' en 'Hard Gras'. Nu zijn ze gebundeld. Behalve dat hij persoonlijke herinneringen verwerkt associeert Schoorl ook op een poetische manier. Aan de hand van de hoes (jammer dat die niet afgebeeld is) verdiept hij zich in de artiest, of diens vermeende kennissen en schrijft op wat er naar zijn idee gebeurd zou kunnen zijn in diens verleden. De verhaaltjes zijn dus pure fictie. Het zijn vooral platen uit de jaren '70 die op de pick-up van Schoorl zijn gegaan. Paperback op singlehoesformaat (16 x 16 cm).

MarianneTimmer
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima. Eenmaal per week kunnen boeken ook in Geulle worden opgehaald.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schoorl, J. - De naald erin ! / levensverhalen van vinyl Schoorl, J. - De naald erin ! / levensverhalen van vinyl Schoorl, J. - De naald erin ! / levensverhalen van vinyl Schoorl, J. - De naald erin ! / levensverhalen van vinyl Schoorl, J. - De naald erin ! / levensverhalen van vinyl Schoorl, J. - De naald erin ! / levensverhalen van vinyl

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.