Mebius, J. - Modellen voor eenvoudigen metaalarbeid

Schrijver:
Titel: Modellen voor eenvoudigen metaalarbeid
Taal: Nederlands
Uitgever: P. Noordhoff, Groningen 1922
Bijzonderheden: Tekeningen zijn in zeer goede staat.
Prijs: € 40,40
Verzendkosten: € 5,95 (binnen Nederland)
Meer info: Het papieren manchet is licht verkleurd en vertoont lichte potloodsporen. De inhoud, 20 technische tekeningen (zie foto's) is in vrijwel onberispelijke staat. Zeer zeldzaam. Verzekerde verzending zonder kostenopslag.

Traaf boeken uit Leusden

Logo Traaf boeken

Hartelijk dank voor uw interesse. Ik streef er naar binnen 24 uur te reageren.
Betalen via PayPal is mogelijk, hiervoor wordt een kostenopslag van 5% berekend.
Orders worden verzonden met Track & Trace code. Kosten en risico hiervan komen voor rekening van de koper. Verzendkosten buiten Nederland zijn op aanvraag beschikbaar.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mebius, J. - Modellen voor eenvoudigen metaalarbeid Mebius, J. - Modellen voor eenvoudigen metaalarbeid Mebius, J. - Modellen voor eenvoudigen metaalarbeid Mebius, J. - Modellen voor eenvoudigen metaalarbeid Mebius, J. - Modellen voor eenvoudigen metaalarbeid Mebius, J. - Modellen voor eenvoudigen metaalarbeid Mebius, J. - Modellen voor eenvoudigen metaalarbeid Mebius, J. - Modellen voor eenvoudigen metaalarbeid Mebius, J. - Modellen voor eenvoudigen metaalarbeid Mebius, J. - Modellen voor eenvoudigen metaalarbeid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Traaf boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Traaf boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Traaf boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Traaf boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Traaf boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.