Brantley, Jeffrey - Angst Beheersen met Aandacht - een praktisc

Schrijver:
Titel: Angst Beheersen met Aandacht - een praktische gids voor het beheersen van angst, fobieen en paniek
ISBN: 9789057121937
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Nieuwezijds
Bijzonderheden: 2de Oplage 2006 / 188pp / Paperback / In Zo Goed Als Nieuwstaat
Prijs: € 30,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:

Angst beheersen met aandacht is bedoeld voor iedereen die minder te lijden wil hebben onder angst, stress, piekeren, fobieën of paniek. Het biedt een aandachttrainingsprogramma waarmee je je angst- en paniekgevoelens onder controle zult krijgen, rust en kalmte zult vinden, en bewust het hier en nu kunt beleven zonder direct te oordelen.
De oefeningen voor meditatie, stressvermindering en ontspanning in dit boek zijn gebaseerd op aandachtgerichtheid (mindfulness), een ontvankelijke, niet-oordelende bewustheid van het moment zelf. Door middel van de in dit boek gepresenteerde benadering van aandachtgerichte stress-vermindering schakel je je angstgevoelens niet zozeer uit, maar raak je ermee vertrouwd door je ervan bewust te worden. De oefeningen zijn gemakkelijk te leren en kunnen onderdeel van of een aanvulling op andere therapieën zijn, zoals cognitieve gedragstherapie.
Angst beheersen met aandacht is een praktisch en toegankelijk boek met effectieve aanwijzingen om de balans in je leven te herstellen. Of je nu met grote of kleine angsten, zorgen of spanningen te kampen hebt, je hoeft je er niet door te laten afremmen. Wel zul je merken dat het `volume' mettertijd aanzienlijk kan afnemen.
Dr. Jeffrey Brantley is verbonden aan Duke University in North Carolina, waar hij het Mindfulness-based Stress Reduction Program heeft opgezet. Hij heeft jarenlange ervaring in het werken met mensen met chronische angst en stress.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brantley, Jeffrey - Angst Beheersen met Aandacht - een praktische gids voor het beheersen van angst, fobieen en paniek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VeelBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VeelBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en VeelBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VeelBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VeelBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.