Lier, Peter van - Gegroet o... Gedichten

Schrijver:
Titel: Gegroet o... Gedichten
ISBN: 9789029056922
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheden: 1998, 68 pp., paperback. Als nieuw. Briefpost
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als nieuw.

Dit is de tweede bundel gedichten van Peter van Lier (1960). Zijn debuut 'Miniem gebaar' verscheen in 1995. Hij kreeg daarvoor de Prijs van de Vlaamse Gids. In deze nieuwe bundel lijkt hij het minieme gebaar te willen continueren. Zijn gedichten zijn veelal 'klein', kort dus, maar het gaat ook altijd over de kleine dingen: een mier op het mos, een vliegje in het oog, een wenende slak. Klein maar niet onbelangrijk, omdat de onschuld en naïviteit in de poëzie vaak ver te zoeken is. Niet bij Van Lier, die durft het aan en wint. De bundel bestaat uit drie afdelingen waarin de onderwerpen nauwelijks van elkaar verschillen. De vorm wel. Soms schrijft hij in telegramstijl; je hoeft er zelf alleen maar het woordje 'stop' tussen te denken. Maar even verderop zijn het mededelingen die volgens de dichter uitleg behoeven en die volgt dan tussen haakjes: 'Een vlinder fladdert (in rust laat hij zijn vleugels / trillen in de wind)'. Deze mooie bundel laat je na lezing achter met het gevoel dat het einde van de wereld nog niet nabij is, nog lang niet.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

zakelijk
Wij verzenden naar België aan B-post tarieven.
Betaling met paypal is mogelijk.
Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lier, Peter van - Gegroet o... Gedichten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Boekmakelaar
  Kamer van Koophandel nummer: 69084912
  NL001112228B33
 • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.