Transparante wereld - Een transparante wereld

Schrijver:
Titel: Een transparante wereld
ISBN: 9789029010924
Uitgever: Meulenhoff, Amsterdam 1e druk 1979 9029010924 9789029010924
Bijzonderheden: paperback 126pp. in nette staat
Prijs: € 6,40
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De cultuurbeschouwingen die in dit boek verzameld zijn werden eerder gepubliceerd in Hollands Maandblad en NRC-Handelsblad. De onderwerpen die De Voogd aansnijdt varieren van de filosofie van C.G. Jung tot het werk van Paul Feyerabend, terwijl ook - waarlijk schitterende - artikelen over de Nederlandse taal en over de onderwijsvernieuwing aan een gedemocratiseerde universiteit zijn opgenomen. De rode draad die door alle beschouwingen loopt is de levensinstelling godsdiensten, of - zoals zij zelf zegt - 'tegendraads'. Bestemd voor het kleine publiek "dat de t.v. op Nederland 3 afstemt" - en dat deze bundel zeer zal waarderen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Transparante wereld - Een transparante wereld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.