[Mysterie-puzzles]. RP1 Detective-legpuzzle No. 1-6 (complete set).

Schrijver:
Titel: [Mysterie-puzzles]. RP1 Detective-legpuzzle No. 1-6 (complete set).
Uitgever:
Bijzonderheden: Complete set van 6 uniform uitgevoerde legpuzzles met gedrukt ‘vraagstuk’, ca. 250 aan te sluiten kartonnen puzzle-stukjes met gekleurde afbeelding aan bovenzijde (24 x 30 cm. (h.xb.)), los als uitgegeven in papieren zak gemonteerd aan kartonnen...
Prijs: € 650,00
Verzendkosten: € 5,50 (binnen Nederland)
Meer info:
= Zeer zeldzame complete set van de 6 gezochte detective-puzzles. Omvat de titels: 1. De overval op den banklooper; 2. Het geheim van de brandkast; 3. Alibi; 4. Moord of zelfmoord?; 5. Schuldig?; 6. Wie vermoordde Rita Petersen?Met in kader de tekst: ‘De redactie van R.G.A. [Remolux Geheim Archief], is erin geslaagd de hand te leggen op een serie interessante detective-problemen (…). De redactie wil U met de onthulling, vervat in een nieuwe, vermakelijke legpuzzle, echter niet alleen een aangenaam tijdverdrijf bieden, doch U tevens in de gelegenheid stellen Uw scherpzinnigheid en combinatievermogen (…) te toetsen. (…) Nadat u de legpuzzle hebt samengesteld, staat U in de schoenen van den Commissaris der Centrale Recherche, Speur, die met de opheldering der misdaden belast is. Uw taak is nu (…) het geval aan de hand van bijgaand uitgewerkt verhaal te reconstrueren en den schuldige aan te wijzen. Ter controle van Uw conclusies voegen wij de oplossing van het raadsel, de sleutel tot het mysterie, op een geheel nieuwe wijze aan de puzzle toe.”
Verder lezen

Fahrenheit 451 uit Leiden

zakelijk

Logo Fahrenheit 451

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Fahrenheit 451

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Fahrenheit 451
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Fahrenheit 451
  Kamer van Koophandel nummer: 68132026
  NL001986007B06
 • Na uw bestelling ontvangen u en Fahrenheit 451 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Fahrenheit 451 vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Fahrenheit 451 kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.