Zohar, Danah en Ian Marshall - Spirituele intelligentie De kw

Schrijver:
Titel: Spirituele intelligentie De kwaliteit die grenzen verlegt
ISBN: 9789021532097
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos
Bijzonderheden: 2000 / paperback / 256 pag. / 355 gram / gelezen en in goede staat; wel is het boekblok wat verkleurd
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Met de traditionele intelligentietest wordt,uw denkkracht gemeten. Om met uw eigen gevoelens,en die van anderen om te kunnen gaan, hebt u emotionele intelligentie nodig. Maar er is nog een derde factor in het spel. Met uw spirituele intelligentie kiest u tussen goed en kwaad, bent u creatief, zoekt u naar de zin van uw leven en treedt u in contact met het hogere. Dromen, idealen, visies en aspiraties zijn de mens voorbehouden en worden gestuurd door uw spirituele intelligentie, de intelligentie van de ziel. Alleen hiermee bent u volledig mens, alleen hiermee verlegt u grenzen. 'Spirituele intelligentie' is het baanbrekende boek dat deze intens menselijke, maar tot nog toe niet herkende kwaliteit blootlegt. Met veel voorbeelden tonen de auteurs aan wat spirituele intelligentie is, hoe het werkt en hoe u er bewust gebruik van kunt maken. Er is ook een vragenlijst om uw eigen spirituele intelligentie te meten. 'Spirituele intelligentie' is een meeslepend boek dat u een geheel nieuw zicht op uzelf en de mensheid geeft.
Toon minder
Recensie(s)
Het boek is vooral geschreven door de eerste auteur, Danah Zohar - natuurkundige, filosofe en psychologe. Zij stelt dat de traditionele intelligentietest vooral rationele intelligentie meet; daarnaast is er sociale intelligentie. Bij spirituele intelligentie gaat het volgens de auteur om de diepere zin van het bestaan, het vragen daarnaar en het beleven daarvan. Deze vorm van intelligentie gaat de andere te boven en omvat ze in zekere zin. Het "spiritueel intelligentiequotiënt" (SQ) is geen getal zoals dat uit testresultaten voortkomt, maar een speelse benaming voor deze derde soort intelligentie die alles te maken heeft met spiritualiteit, religiositeit, het zoeken naar het ware Zelf etc. Volgens de auteur zijn er aanwijzingen dat deze speciale intelligentie over een bepaald neuraal systeem in de hersenen beschikt. De wetenschap hieromtrent staat echter nog in de kinderschoenen. Een "hoog SQ" gaat samen met veel zelfinzicht en -bewustzijn en een zuivere moraal. Moeilijk geschreven, semi-wetenschappelijk. Met literatuuropgave en trefwoordenregister. Kleurige kaft met mooie ogen.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zohar, Danah en Ian Marshall - Spirituele intelligentie   De kwaliteit die grenzen verlegt Zohar, Danah en Ian Marshall - Spirituele intelligentie   De kwaliteit die grenzen verlegt Zohar, Danah en Ian Marshall - Spirituele intelligentie   De kwaliteit die grenzen verlegt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.